Plata si livrare

Dupa plasarea comenzii dvs. pe site-ul www.rapidmarket.ro, veti primi o confirmare pe adresa de mail indicata. Este posibil sa fiti sunat la numarul de telefon declarat de catre un reprezentat rapidmarket.ro pentru a va cere sa confirmati comanda sau a furniza anumite informatii legate de aceasta. Puteti solicita orice alte detalii membrilor echipei rapidmarket.ro care vor intra in contact cu dumneavoastra.

Taxele de transport :

Livrarea produselor catre dvs. se va face printr-un partener (firma de curierat) al echipei rapidmarket.ro si costul va fi de 23.99 RON. Pentru comenzile mai mari de 250 RON taxa de transport este zero.

Termene de livrare :

Livrarea produselor se face in termen de 24 - 48 de ore . In cazuri exceptionale generate de lipsa anumitor produse, vreme nefavorabila, etc. se va stabili de comun acord cu dumneavoastra cand si cum se va efectua livrarea comenzii.

Program de livrare :

Programul de livrare este in functie de fiecare firma de curierat partenera. In general livrarea se face in 24 - 48 ore de la momentul confirmarii acesteia, dar pot exista si situatii exceptionale care pot intarzia livrarea dvs.

Plata produselor :

 Se poate face numerar sau cu cardul la livrarea produselor sau prin transfer bancar, in anumite situatii rapidmarket.ro isi rezerva dreptul ca sa solicite achitarea produselor in avans.

 

  • - Plata la livrare numerar sau cu cardul este cea mai sigura dovada ca avem deplina incredere in dumneavoastra ! Platiti doar dupa ce coletul continand produsele dorite a fost livrat, direct curierului care va completa un document care atesta plata.

  • - Transfer bancar – dupa finalizarea comenzii veti putea alege aceasta modalitate de plata unde veti primi datele de cont pentru a putea efectua plata in avans.