Plata si livrare

Dupa plasarea comenzii dvs. pe site-ul www.rapidmarket.ro, veti primi o confirmare pe adresa de mail indicata. Este posibil sa fiti sunat la numarul de telefon declarat de catre un reprezentat rapidmarket.ro pentru a va cere sa confirmati comanda sau a furniza anumite informatii legate de aceasta. Puteti solicita orice alte detalii membrilor echipei rapidmarket.ro care vor intra in contact cu dumneavoastra.

Taxele de transport :

Livrarea produselor catre dvs. se va face printr-un membru al echipei rapidmarket.ro si costul va fi de 20 RON. Pentru comenzile mai mari de 250 RON taxa de transport este zero.

Termene de livrare :

Livrarea produselor se face in functie de termenul si zona de livrare aleasa de dvs. In cazuri exceptionale generate de lipsa anumitor produse, vreme nefavorabila, etc. se va stabili de comun acord cu dumneavoastra cand si cum se va efectua livrarea comenzii.

Program de livrare :

Programul de livrare va incepe la ora 12:00 si se va termina la ora 20:00 de Luni pana Sambata . Ultima ora de preluare a comenzilor cu livrare in aceeasi zi este ora 18:00(cu conditia ca toate produsele comandate de dvs sa fie in stoc), comenzile care intra dupa ora 18:00 sunt livrate a 2-a zi. Din momentul in care lansati o comanda avem nevoie de un interval de 2-3 ore pentru a va putea pregati si livra comanda la dvs. 

ZONA LIVRARE RAPID MARKET

Deschiderea coletului la livrare :

La primirea coletului, aveti posibilitatea ca - in prezenta curierului - sa verificati continutul pachetului. Acesta trebuie sa corespunda comenzii efectuate, dumneavoastra avand dreptul de a refuza livrarea in masura in care exista neconformitati.

Plata produselor :

Se poate face numerar sau cu cardul la livrarea produselor sau prin transfer bancarrapidmarket.ro isi rezerva dreptul ca, in anumite situatii, sa solicite achitarea produselor in avans.

  • - Plata la livrare numerar sau cu cardul este cea mai sigura dovada ca avem deplina incredere in dumneavoastra ! Platiti doar dupa ce coletul continand produsele dorite a fost livrat, direct curierului care va completa un document care atesta plata.

  • - Transfer bancar – dupa finalizarea comenzii veti putea alege aceasta modalitate de plata unde veti primi datele de cont pentru a putea efectua plata in avans.

Produse Recomandate