Cum comand

Online poti cumpara rapid si in siguranta! Pentru a comanda online de pe www.rapidmarket.ro, tot ce trebuie sa faceti este sa urmati cativa pasi simplii:

1. Selectati categoria de produse

Selectati categoria de produse din care doriti sa cumparati sau folositi casuta de cautare pentru gasirea produsului dorit.

 

2. Alegeti produsul dorit

Navigati printre produsele existente in categorie si il selectati pe cel dorit

 

3. Adaugati produsul in cosul de cumparaturi

Selectati cantitatea dorita si adaugati produsul in cos.

In cazul in care produsul dorit de dumneavoastra este indisponibil (Stoc epuizat), apasati pe butonul Solicitare produs iar in pop-ul care vi se deschide completati datele solicitate iar noi va vom trimite un e-mail pentru a va comunica in cat timp va putem livra produsul.

 

4. Vizualizati cosul de cumparaturi

Cand terminati cumparaturile, accesati cosul de cumparaturi pentru o vizualizare a produselor adaugate. Puteti modifica cantitatea produselor sau puteti sterge produse. Cand finalizati aceste lucruri, apasati butonul Comanda

 

5. Finalizati comanda

Daca aveti deja un cont la noi pe site, va autentificati. Daca nu aveti deja un cont pe site, puteti opta pentru crearea unuia in momentul in care finalizati comanda sau puteti face o comanda fara a va crea un cont.

 

6. Livrare si plata

Metoda de livrare este standard, avand posibilitatea sa va alegeti ziua si intervalul orar in care sa va livram comanda. Daca comanda dumneavoastra depaseste 250 RON costul transportului este 0, in caz contrar costul transportului este de 23.99 RON.

Plata comenzii se poate face in 3 moduri: in numerar la livrare, cu card bancar la livrare, prin transfer bancar.

 

7. Trimiterea comenzii

Daca ati completat toate campurile, apasati butonul Finalizeaza comanda iar in scurt timp va vom contacta pentru confirmarea acesteia.